​Alt hvad jeg tjener går til landsforeningen for spædbørnsdød

Jeg håber I vil hjælpe mig med dette.

For mig er der ingen mening i, at vi skulle miste Karl, vores lille søn, for ca 2 måneder siden. Det kommer jeg nok aldrig til at finde. Men når det nu er sket, så kan jeg gøre en lille smugle godt i hans navn, og jeg håber i vil hjælpe mig med dette.

Det er ikke helt sandt, at det er ALT hvad jeg tjener, som skal gå til foreningen for spædbørnsdød, for så kan jeg ikke betale mine regninger. Men at donere en del af min indtægt giver stor mening for mig, og jeg vil gøre det i vores lille søn's navn.

Så ALT hvad jeg tjener på det baby legetøj, jeg har designet i samarbejde med Freds World Green cotton, det donerer jeg til Foreningen For Spædbørnsdød. Det er jo sådan at hver gang det bliver solgt noget fra linien ”Store sky og Lille sky” så tjener jeg en %-del. Og det er den %-del jeg ubeskåret giver til Foreningen for Spædbørnsdød.

Jeg designede aktivitetstæppet og de andre babylegeting da jeg havde født Ellinor, fordi jeg synes der manglede et økologisk aktivitetstæppe med mange farver til en overkommelig pris (det er ofte meget dyrt når det er økologisk). Det skulle være økologisk så man kunne ligge og savle idet, og det skulle have stærke farver, så synet blev stimuleret. Og det synes jeg lykkes os. Du kan læse mere om historien HER, hvor jeg tidligere har beskrevet hele historien. Jeg har designet den personlige serie ud fra de historier min far fortalte mig som barn om Store Sky og Lille Sky, som sammen rejste over hele verden. Læs mere HER

Det er vigtig for mig at pengene går til Foreningen for Spædbørns død. For det er svært at finde nogen mening i hvorfor vi skulle miste vores søn. Og der er jo heller ikke nogen mening, og sorgen er stadig så altsomsluttende stor. Men det jeg kan gøre, er at gøre noget godt i vores døde søn’s navn. Dét giver mening for mig. Og jeg vil gerne give noget tilbage til en forening der var der, og stadig er der for mig, mens det har været sværest og mørkest.

Jeg kunne ikke forstille mig noget bedre pengene kunne gå til. Til at hjælpe andre familier, som er igennem det samme som vi var og stadig er.

Så jeg håber virkelig at I vil hjælpe mig. Hvis du alligevel skal købe et aktivitetstæppe til dit barn, barnebarn eller til et babyshower. Eller hvis du skal bruge en rangle, musicbox, barnevognssnor eller bidering. Så går det til et godt formål!

Så jeg håber at I vil være med til at støtte.

Du kan finde produkterne her, bare klik på linket:

FREDS WORLD GREEN COTTON

BABYSAM

KIDS WORLD

På forhånd tak for hjælpen.

De bedste hilsner

Cecilie

Musik uro'en koster: 129,-

legetæppet koster: 899,-

Bidering koster: 99,-

Rangle koster: 129,-

Uro'en koster: 249,-

Pyntesnoren koster: 249,-

ALT er økologisk, kan vaskes og puttes i munden!!

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

Cindie
,
Super fin blog og artikel... kan også anbefale en fin lille webshop som hedder https://lillepip.dk/ 😊 De har også mange fine produkter til de små 😉
FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram