Header

skaermbillede-2016-10-12-kl-16-57-16 Jeg har jo altid meget fokus på PCO/PCOS. Og Cooltech behandlingen som i kan se på video'en eller på billederne er fantastisk til at behandle de der, ja undskyld mit sprog, skide belastende,  fedtdepoter som man bare ikke kan komme af med, lige meget hvor meget man træner og hvor rigtig man spiser. Og så er det jo lige meget om man har PCO/PCOS. Hvis man har noget man vil af med, så vil man jo af med det. Det er nogle gange lettere forklaret med billeder end med ord, så her er video'en, hvor min partner Rie og vores Team på CeriX fortæller om behandlingen.

SE VIDEO’EN HER

cooltech-videobillede

SE VIDEO’EN HER

Det er min veninde Saseline som på egen krop har prøvet behandlingen. Og jeg er super glad for at det har hjulpet mig så meget.

Lige nu har vi også en helt fantastisk tilbud: 

Du betaler for første område du vil have behandlet. De næste områder får du til -50%. Dette gælder hele feb og marts. 

Du kan ringe til os på 61 61 61 17 eller gå ind HER på hjemmesiden.

Cooltech, eller fedtfrysning som vi også kalder det, er permanent reduktion af irriterende fedtaflejringer på kroppen uden en fedtsugning. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke, og det er nu muligt med CoolTech systemet, som anvender kryolipolyse, hvilket betyder at fedtcellerne fryses ved hjælp af et kontrolleret kølingssystem.  Det er, hvad vi kalder for ægte fedtfrysning. Metoden er ikke-kirurgisk, sikker og effektiv, og reducerer 20-25 % af fedtcellerne i det behandlede område. Behandlingen kan anvendes til de genstridige fedtdepoter, som kan være svære at træne væk eller hvis du blot vil slankes på udvalgte dele af kroppen. Behandlingen er minimal invasiv og uden risici sammenlignet med fx en fedtsugning, og er til dig, som gerne vil undgå kirurgi og passe på din krop. Sikkerheden og effektiviteten af CoolTech fedtfrysnings behandlingerne er dokumenteret via kliniske studier, samt ved mere end 250.000 patientbehandlinger verden rundt. Resultaterne viser blandt andet at taljemål i gennemsnit kan reduceres 5,9 cm. Derudover viser det en patienttilfredshed på min. 94% efter behandlingen.

​Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER