Header

Året 2017 var året hvor jeg fandt kærligheden til hyggedragter.

Det startede egentlig ganske uskyldigt med en julefrokost, hvor vi alle skulle have en eller anden form for overdimentioneret jule-outfit på. Indrømmet: jeg ELSKER temafester. Så jeg kastede mig ud i projektet. Endte i H&M’s drengetøjsafdeling og fandt denne fine heldragt. Den blev så tilsat lidt rød læbestift, et par røde sko og et par rottehaler, og voilá: Slutty Julenisse.

Så kom juleaften og mine kærestes sønner, Jeppe og Tobias, havde været så søde at købe en blød gave til mig. Jeg åbnede den…..ja lad mig bare sige det sådan. At juleaften 2017 var også den aften hvor jeg skiftede tøj 2 gange. Ikke fordi jeg havde spildt, eller julelysene have brændt hul i blusen. Men fordi da jeg åbnede pakken og så den BLØDESTE og HYGGELIGSTE heldragt, så måtte jeg bare i den. Og resten af juleaften blev fordrevet i hyggedragten…og næste morgen også….

Men der må være noget om snakken. For da jeg så skulle åbne pakken fra min mor,- Endnu en dejlig blød pakke,- så lå der endnu en dejlig grøn termo-heldragt. Og som min søde mor skrev på kortet. Den passer jo perfekt til når du kører Ellinor i vuggestue på ladcyklen. Den er bare en anelse for stor, så den skal byttes til en mindre størrelse J

Mon jeg nogensinde bliver for gammel til julegaver??

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER