Header

Efterhånden har jeg været en del gange på rejse og i fly sammen med lille Elinor på 1,5 år.

Og for at være sikker på at hun er i ro, eller at få lidt hjælp til at aflede opmærksomheden på hende, så pakker jeg altid en GIGANTISK madpakke! Ja- En fuldstændig overdimensioneret stor madpakke med alt hvad der kan være af forskellig mad, sødt, sprødt, væske og snacks. Fordi man ved aldrig…. Jeg har oplevet at jeg umiddelbart syntes at der var da rigeligt af alt det med som hun plejer at kunne lide. Men så lige dén dag kunne hun bare ikke lide det! Så er det om at have et godt udvalg ;)

I lufthavne skal man bare lige huske at være opmærksomme på at det er tilladt at medbringe mad og væsker indtil børn er 2 år. Man skal selvfølgelig tage det ud ved sikkerhedskontrollen, vise det og køre det igennem scanneren, men man må godt have maden og væsken med. Når de bliver over 2 år, så gælder voksen reglerne igen og -dermed ingen madpakke eller væske til de små.

Så det er et af mine vigtigste rejsefif til småbørn: pak en taske der er på bristepunktet af hvad den kan favne med mad og godter, så de små i hvert fad ikke bliver gnavne af sult under rejsen.


Her er et lille uddrag af madpakken jeg pakkede til vores Dubai tur......og helt helt ærligt. Der var ikke en ting jeg kunne undvære. Det kan godt være at det hele ikke var spist op. Men der var taget en bid af ALT!!!

Dette indlæg indeholder reklame!

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER