Header

imorgen aften.....Og så kunne man fristes til at tænke: "Hvad fanden skal du der?" eller "Er du ikke lidt for gammel til det?" og jo det er der da noget sandhed i. Nu er det bare sådan, at jeg har haft fornøjelsen af at være vært på et TV-Program som blev sendt på TV2 FRI her i efteråret. Programmet hedder "Hotelkampen" og går, kort fortalt, ud på at 3 par tager til Ærø, for at udleve deres drøm, om at åbne deres eget hotel. Vi har så fulgt de 3 pars kamp for at få hotellet op at stå, helt fra bunden og bagefter at drive hotellet. Og med det setup, er det jo et program som passer under kategorien "Reality".

Jeg glæder mig.! - Jeg glæder mig rigtig meget til at tage afsted på fredag. Det sagt, så aner Jeg ikke hvad jeg går ind til. Min eneste reference-ramme er, at jeg husker noget med nogle deltagere som valgte at iklæde sig bodypaint til den røde løber, og var der ikke også noget med en historie med en buttplug?

Hvor om alting er, så tror jeg ikke det bliver kedeligt! Jeg tænker at jeg muligvis er en anelse bagud på navne. Og hvem der har været med i hvilke programmer. For jeg må indrømme at jeg ikke har fulgt med i "Paradise", "Robinson" mv. Men jeg tænker at så er der jo bare grobund for nye farverige bekendtskaber.

Jeg forbereder mig på at blive overrasket, møde en masse dejlige mennesker, og ellers få én på opleveren. For jeg er sikker på at i den mængde af mennesker er underholdningsværdien stor. Og jeg vil tage fredag aften som en oplevelse, som jeg sikkert ikke kommer til at glemme.

.....men hvad pokker tager jeg på?


ØRERINGE HER

BLUSE HER

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER