Header

.... Man kan da ikke spise for meget konfekt?? Eller??

Jeg må nok starte med at komme med en tilståelse. Jeg har ikke lavet konfekt før. Jeg tror det der kommer nærmest på konfekt, er da jeg som 3/4 årig, sammen med min bedstemor, rullede en slags roulade af marcipan og nuggat, men noget chokolade på (en klassiker) som nok mest af alt lignede noget man IKKE skulle indtage, men som nok nærmere var kommet ud af kroppen syd på. Men stolt var jeg.

Nu skulle der så prøves at laves konfekt, hvor jeg var den voksne, og mit selskabsoffer var selvfølgelig Ellinor. For der skulle da gives mad-gaver til mormor, morfar og farmor. Vi havde Hænderne blev vasket og så igang.

Og de første halvanden minut gik det da også meget fint. Ellinor efterabede mig og vi fik rullet marcipankugler. Men faktum er også bare, at ikke så mange af de fint rullede kugler nåede at røre bordet igen. De fandt hurtigt vej til Ellinors mund....fandt jeg ud af efter 3 min uopmærksomhed.

Dernæst skulle jeg have smeltet chokoladen. Jeg valgte at tage genvejen og smelte det i mikrobølgeovnen. - Det ved jeg godt at man ikke skal, for så beholder chokoladen ikke sin glans, men hvad mere er, så kan chokoladen også brænde på.!!!! ....hvilket den selvfølgelig gjorde

Og til sidst gik det op for mig at marcipankuglerne var for små,, så det var svært at få de forskellige slags krymmel til at blive siddende på.

Så konklusionen er vel, at det ikke var den mest succesfulde "første-konfekt-eftermiddag" Men det er jo i bund og grund helt og total lige meget. For som jeg sad der med Ellinor, der havde munden fuld af marcipan, med min brændte chokolade...ikke kun i skålen, men også overalt på min bluse. Så sad vi jo og grinede og hyggede.... og der kom da også nogle små miniature kugler ud af det. Det var et par skønne timer, og jeg glæder mig til at kaste mig ud i det igen til næste år, og måske bliver der så udvidet med småkager. Dem plejer jeg at have noget mere succes med.

Og som et lille PS, vil jeg sige at jeg faktisk var ret stolt over vores små mini-konfekt-kugler, ind til jeg så på instagram hvor mange der havde været igang med konfekt i weekenden og hvor flot det var. Løsningen var at spise alle kuglerne så hurtigt så muligt, og der fik jeg heldigvis hurtigt hjælp af Ellinors søde og hjælpsomme storebrødre :-)


Praktisk info:

Økologiske konfekt varer: HER

https://deakudibal.com/product/kirsa-knit-t-shirt-grey/ Min strik, HER

Skjorte, HER


NOTE: Konfekt er blevet lavet af gaver fra det økologiske mærke: Änglamark.

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER