Header

For 5 år siden havde "tøsetur" haft en helt anden mening, og jeg havde helt sikkert også pakket noget helt andet. Men denne tøsetur betyder at min Mor , Elinor og jeg skal til Dubai.

Grunden til at det blev Dubai er, at det er nemt og man kan flyve direkte til Dubai med Emirates. Vi fandt et godt tilbud hvor billetterne kostede os 3000,- kr tur/retur. Dem skyndte vi os at booke. Og Yes - så var vi halvt afsted. Den søde ventetid er begyndt! (Læs tidligere indlæg HER)

Før jeg fik Elinor bookede jeg sjældent et hotel. Der var rejserne ret spontane og blev opfundet undervejs. Men med Elinor må jeg sige, at den ellers garvede rejsende nu oplever, at der er kommet andet behov for viden om hvor vi skal bo, på banen. Samtidig er det blevet så nemt med Airbnb at finde et dejligt sted. Jeg var i Dubai under min barsel med Elinor og var et skønt sted hvor det passede rigtig fint at have baby med. Der var alle de her praktiske fornødenheder, som man bare nyder gør ens liv lidt lettere når man har børn! Slidsker når man kommer med klapvognen, der er legeplads på stranden, det ligger tæt på indkøbsmuligheder hvor vi kan købe bleer, mad osv. Så vi har faktisk lavet en copy/paste og genbooket det Airbnb sted jeg havde dengang.

Så lige nu er jeg lige præcis midt i den der dejlige søde ventetid. OG jeg glæææææder mig og tæller ned i kalenderen hver dag der går. Nyder at kunne se frem til en solplet, en anden kultur og nye oplevelser, sammen med nogle af dem jeg elsker allerhøjest i verden. Jeg har allerede købt solfaktor "1 milliard" til Ellinor, så hun kan klare solen. Og faktisk skal jeg se om jeg kan få booket en en rejse i december også, for det er NU der er mulighed for det med mit job....

Så jeg vil minde jer om at booke jeres rejser eller weekendture i god tid, så I kan nyde den søde ventetid. Den kan nogle gange forsøde og skabe lyspunkter i en lidt grå hverdag fyldt med praktik og TO DO lister.

God rejse til jer...

Ellinors Bluse HER.

Ellinors Bukser HER

Øreringe Her

​Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER