Header

Jeg har ikke mange af dem. og tidligere har jeg ikke været godt til at opdage når de var der.  For jeg har altid haft et fuldt skema. og jeg kan lide at have et fuldt skema.

Men næsten alle minutter bliver udnyttet. Når jeg sidder i bilen, så har jeg en ringeliste, så jeg ringer jeg til dem jeg ikke har fået snakket med. Eller når jeg sidder på cyklen og liiige kan nå at snakke med familien. Når jeg kan nå at svare på mails mens jeg venter på sandwichen jeg har bestilt, eller som nu hvor jeg sidder og ser tv, efter en lang dag,- og lige kan nå at skrive et blog indlæg.

Jeg snakkede med en veninde forleden,- i headset selvfølgelig,- hun havde lige fået tvillinger. Hun var glad og lykkelig selvfølgelig. Men som hun også sagde; "jeg har ikke har ikke haft 30 sek alene. Jeg har ikke haft et stille øjeblik i 3 måneder". Den sætning blev hængende hos mig. Og det gik op for mig, at jeg heller ikke brugte "De stille øjeblikke" som  jeg støder på i ny og næ.

Og "De stille øjeblikke" er jo uvurderlige. Der hvor man har ro, der hvor man ligger telefon, computer væk. Det er der hvor man pludselig har 3 min som ikke lå i kalenderen, som man kan bruge på bare at være.

Jeg havde et lille øjeblik igår. Og denne gang huskede jeg at bruge det. Jeg stod der, på stranden ved Nyborg, og så på Store Bælt's Broen, med vand og skov omkring mig. Der havde jeg lige et dejligt lille øjeblik helt stille.

Jeg skal blive bedre til at huske at sætte pris på de øjeblikke!!

[caption id="attachment_1003" align="alignnone" width="980"]MIn kæreste havde ikke Et stille øjeblik"...så han fangede mig lige i momentet.... MIn kæreste havde ikke Et stille øjeblik"...så han fangede mig lige i momentet....[/caption]

 

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER