Den gode undskyldning for nyt badetøj.

Det er da når man skal på pigetur! For nogle uger siden arrangerede en tøsetur for mine veninder og jeg.

- Og lige en indskudt bemærkning her. Hold nu op hvor er det dejligt, at igen kunne arrangere ture og middage og fester. Hvor har jeg savnet mine dejlige venner og veninder, under corona. Og jeg må nok indrømme at jeg gør mit, for at indhente det forsømte og mødes med alle de dejlige mennesker jeg har i mit liv.

Men ikke desto mindre har jeg bestilt 2 nye BADEDRAGTER fra Hunkemøller og de ankom en skøn frost morgen i tidligt April…..

(Pssst: Hvis du også lige nu står og skal til at købe badetøj her til sommeren og gerne vil have noget rabat, så klik her for RABATKODER . Her kan du få adgang til en masse rabatter på Hunkemøller produkter.)

Det er nok en lettere vigtig information her, at jeg desværre IKKE pakkede kufferterne, og drog mod varme og eksotiske himmelstrøj, for tøseturen gik til.....Lolland.

Jeg arrangerede en GLAMPING tur…i April….lidt til den kolde side, det ved jeg, men det var virkelig hyggeligt!


HVORFOR GLAMPING.

Historien er at jeg købte et gavekort til min bror i fødselsdagsgave på Owayy, hvor man kan finde de vildeste og sjoveste overnatningssteder. Jeg blev så inspireret af det, at nu skulle vi så på tøsetur…. I kulden i foråret.

Det blev til mad over bål, gå ture…og vi snakkede fanden et øre af. Og så var der lige saunaturen, og med saunaturen fulgte der også en tur i den kolde sø.

Jeg er normalt ikke til det kolde vand, og jeg er heller ikke hoppet på vinterbaderbølgen. Men jeg synes faktisk at det her var fedt. Masser af varme i den lille sauna, og så ud i den kolde sø.

Jeg har lært med tiden at jeg skal aldrig sige aldrig, så hvem ved om jeg er at finde på en badebro til vinter?

Dejligt var det i hvert fald.

Jeg var faktisk meget i tvivl om jeg skulle vælge badedragt eller bikini, da jeg bestilte. Og havde egentlig besluttet mig til, at det skulle være 1 bikini og 1 badedragt, så kunne jeg jo selv vælge, enten det ene eller andet, alt efter hvilket humør jeg var i. Men da jeg shoppede rundt inde hos Hünkemøller, så var det badedragterne jeg faldt for. Nok fordi pasformen var så fin.

Mit valg var disse:

Den elegante RØDE BADEDRAGT, med gyldent spænde, den hedder:"KAI".

Og

Denne fine HVIDE BADEDRAGT :"MALDIVES" (som kun kan købes på nettet)SLIDT OP.

Jeg må også sige at efter vores orlov i 4 mdr,rundt i verden, hvor utrolig meget af tiden – heldigvis - blev brugt i badetøj. Og det gælder for hele familien…. Aksel gik dog i sådan en UV-dragt (de er altså geniale) Så trængte badetøjsdelen af min garderopen virkelig til noget nyt. Det har nærmest lykkes mig at slide badetøjet op.


Dem som jeg også forelskede mig i, altså bikinierne, var disse, men det må blive næste gang!:

Denne fine SORTE BIKINITOP, som har en helt anderledes form end jeg har set før. Super flot.

og så denne LEOPARD-BØJLE-BIKINITOP med underdel til. Jeg bliver bare aldrig træt af leopard!


Jeg var i tvivl om jeg ville få brugt badedragterne, men det gjorde jeg. Vi var alle i vandet og det var helt skønt!

Det bliver altså ikke sidste gang jeg prøver det.


Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram