Header

skaermbillede-2016-10-29-kl-04-40-37

I disse dage er nettet min bedste ven. Mine finger løber hen over touchpadden hver gang Ellinor tager sig en tur. Jeg er igang med at finde alle de tinge og sager, jeg skal bruge til barnedåben. (Læs tidligere indlæg HER og HER) Pynt, falker, dåbskjole, fakler, mad ect ect. Jeg har fundet ud af det er anderledes at arrangere barnedåb, end det er at arrangere andre fester. Ud over at der er mange følelser forbundet med festen, og at jeg VIRKELIG glæder mig til at dele dagen med alle de inviterede. Så er det rart at arranger fest for en anden. Jeg har holdt mange fester/fødselsdage/housewarming ect. Men det her er en fest for Ellinor, ikke for mig, og det er sjovt.

 

Så er der det lavpraktiske. Og her er det nettet kommer ind.

 

Jeg har lavet en laaaang TO-DO-Liste og gået ud fra den. Men når festen nu står på telt I haven I November (MED VARMEKANONER, bare rolig) så er der liiiige et par ekstra ting som dukker op, - som jeg vel at mærke IKKE havde taget højde for. Ting som skal tapes op, måtter til fødderne, idet det er November og der er høj rissiko for smat. Der skal være plastic kopper til kaffe/the/kakao’en. I det vi har pink-tema til festen, så er der også ting som skal males mv, og så taler vi pensler mv.

 

skaermbillede-2016-10-29-kl-04-41-52 skaermbillede-2016-10-29-kl-04-39-20

Det meste af mine indkøb pt foregår på nette, idet jeg jo er hjemme med Ellinor. Derfor må jeg lige slå et slag for 2 sider, som har gjort det lettere for mig at arranger barnedåben.

 

Den ene er:

 

https://www.engelbert-strauss.dk, HER - Den har hjulpet mig med alt det lavpraktiske. Her fandt jeg alt fra tape, til service, til måtter, til pink tape…..jeg havde ikke troet at jeg ville ende på siden, men det er ikke sidste gang jeg handler der.

 

https://www.ctiparty.dk/alt-til-festen-389c1 - HER,Hvor jeg, kort sagt, er gået amok I pynt.

 

Der er stadig nogle uger til Barnedåben, men jeg kan godt indrømme at jeg endnu har en lang to-do-liste. Det næste er balloner og chokolader.

 

//Cecilie

#sponsoreret indlæg

skaermbillede-2016-10-29-kl-04-48-12

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER