Header

Jeg elsker at lave mad. Det er mental terapi for mig at lave mad. Før jeg blev mor, kunne jeg vimse rundt i køkkenet en hel dag og tilberede.

Først brugte jeg gerne dagen før til at trille rundt og købe alt ind jeg kunne tænke mig. Dufte til krydderurter, finde modne grøntsager, det rigtige kød ect.

For så var jeg helt klar dagen efter og kunne bare lave mad.

….Der er bare lige det, at mine fingre har en tendens til virkelig at lugte af hvidløg…i laang tid. Og jeg bruger MEGET hvidløg i min madlavning.

Jeg ved ikke om jeg er en eneste som har det problem, at lige meget hvor meget jeg vasker mine fingre, så lugter/dufter de stadig af hvidløg???? – meld endelig ind hvis du kender til dette problem/udfordring.

Nå men en af mine veninder anbefalede mig en sæbe man kunne købe i en lille butik i Gentofte og på nettet. Så jeg tog ned i den lille hyggelige butik. Sæben indeholder tomat og basilikum, som er et modstykke til hvidløgsduften.

Så faldt jeg selvfølgelig i. For det var jo ikke kun anti-hvidløg-sæben jeg faldt for. Jeg nappede hele sættet…..typisk.

Men nu har jeg så prøvet sæben i 14 dages tid. Og det kan være at det er mig der har ja-hatten på. Men jeg synes virkelig det virker!....og hvis jeg bare er for positiv, så om ikke andet, så dufter sæben vidunderligt!

Hvis du har lyst til at prøve sæben. Så kan du finde butikken her:

BON SAVON

TRANEGÅRDSVEJ 27

2900 HELLERUP

Og på nettet her:

http://WWW.BONSAVON.DK

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER