Header

[caption id="attachment_2432" align="alignnone" width="1125"]Jeg er ikke food-stylist, men lidt forårsløg og tomater skulle der på billedet for at få det til at se godt ud :-) Jeg er ikke food-stylist, men lidt forårsløg og tomater skulle der på billedet for at få det til at se godt ud :-)[/caption]

 

Jeg elsker mit tv-job. Meget! og noget af det jeg elsker aller meste ved jobbet, er de mennesker jeg møder. Jeg elsker at lave nye relationer og lære mennesker bedre at kende. Alle har jo en historie, og er unikke i sig selv.

Da jeg var på Go Morgen Danmark, mødte jeg kokken Claus Holm, og vi klikkede med det samme. Hvor vi dog havde det sjovt de morgener, hvor jeg spiste, og jeg spiste...for jeg er jo et madører! og der blev grinet og joket. Der blev også delt et par glas vin, efter lukketid i standen på Skanderborg. Kvalitetstid!

[caption id="attachment_2429" align="alignnone" width="1125"]Den dejlige mand! Den dejlige mand![/caption]

Jeg er nok bedst til at spise maden, og nyde den, men jeg elsker nu også at tumle rundt i et køkken! At lave mad en hel dag, er terapi for mig. - Jeg gør det ikke så meget nu, for lille pigen tager rigtig meget af min tid!! Men når jeg så er i køkkenet, så går jeg heller ikke ned på udstyr. Jeg elsker køkken-gadgets!

Så da jeg så at min gode ven Claus Holm havde lavet en hel serie med gryder, potter og pander. Så måtte jeg have dem!

Og jeg har prøvet dem og hvor er det bare en fornøjelse at lave mad, når det grundudstyr man har er lækkert og godt.

Maden slipper let, varmen bliver godt fordelt og potterne er dejligt at arbejde med,-ikke for tunge.

Godt gået Hr. Holm, Jeg takker for fornøjelige timer i køkkenet!!!

 

Du kan købe Claus gryder og potter og alt muligt andet HER. 

 

PS. jeg har kun anskaffet mig en lille del af det kæmpe sortiment Claus har....men det skal da vokse sig større og større, det er helt sikkert. (og bare for god ordens skyld, så er jeg ikke sponsoreret og Claus ved ikke at jeg skriver det her...)

image

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER