Header

FullSizeRender-5

 

 

I går så jeg en banner reklame for "Sommeren 92". Jeg havde fornøjelsen af at være til premiere på “sommeren 92” med min kæreste og hans søn. Filmen handler om EM fodbold holdet, hvor vi i 92 blev Europamestre på et afbud.

Lad mig starte med at sige, at lige meget om du er fodboldtosse eller ej. Så se filmen!! Se filmen fordi der er FANTASTISKE danske skuespilspræstationer. Fordi du griner og græder, Fordi du sidder på kanten af stolen. Og fordi du er ked af når filmen slutter, fordi du gerne vil se mere. Det er virkelig gedint film arbejde.

 

[caption id="attachment_1162" align="alignnone" width="980"]I dejligt hyggeligt selskab. Det er ikke kedeligt at gå i biffen..... I dejligt hyggeligt selskab. Det er ikke kedeligt at gå i biffen.....[/caption]

Til middagen inden filmen sad vi alle og talte om hvor vi befandt os da vi blev europa mestre. Vi havde alle historier.

Jeg var teenager, big time. Jeg var i Løkken, i sommerhus med min bedste veninde og hendes forældre. En hel uge til bare at være tøser, uden skole og andre afbrydelser. Det var skønt og sorgfrit.

Men så kom dagen jo hvor der var fodbold. DER VAR IKKE TV I SOMMERHUSET. Så vi sad en hel familie klistret til Radioen og lyttede til hver eneste sætning, hvert eneste åndedrag kommentatorerne tog. Og jeg synes virkelig at jeg har set kampen. Måske fordi jeg selv skabte billederne inde i hovedet, så er kampen så tydelig. knivskarp! Jeg husker Faxe’s mål. Som Faxe sagde da jeg interviewede ham i forbindelse med programmet “Mit Frirum” “ Jeg ramte den lige i røven”! Da jeg så filmen, kunne jeg ikke lade være med at smile. Når i ser filmen, vil i forstå hvorfor.

Da kampen var slut, tog hele familien ned til Løkken by og krammede, hyggede og festede sammen med alle de andre eurofióriske danskere.

Der var jeg sommeren 92’…

 

[caption id="attachment_1164" align="alignnone" width="980"]Hele holdet bag filmen!!! Hele holdet bag filmen!!![/caption]

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER