Header

Jeg skriver ofte dagbog når jeg er ude at rejse. Det er en god måde at huske alle de fantastiske oplevelser og følelser man har. jeg ved ikke hvordan i har det, men jeg husker alt tydeligt i ugen efter, og derefter fortager tingene sig. Stednavne, oplevelser ect. Selvfølgelig er der stadig noget, der hænger ved. Jeg har på mange måder en dårlig hukommelse. Så jeg skriver for at huske og kunne nyde igen. - Derfor er det jo faktisk også skønt at have bloggen, som bliver en slags livsdagbog for mig.

Her er et lille skriv som jeg ikke har delt før, fra da jeg var på vej til at forsøge at bestige Mont Blanc.

FullSizeRender-17

Vi er i Chamonix…Mont Blanc Venter lige om hjørnet…eller rettere det venter på fredag, hvis vejret, højdesyge og alt andet flasker sig.

Men først skal vi lige forberede os. Det betyder træning med isøkser, stop-træning,- for hvis man falder ud ud over kanten, så er det meget praktisk at kunne stoppe faldet.

Jeg går til denne træning med alvor, for jeg er helt bevidst om at det at bestige Mont Blanc kan være fatalt. Derfor er jeg som Silas i “Terkel i Knibe”, jeg lytter, prøver og er flittig. Men der er også en anden motivations faktor. Det ganske enkelt SUPER, SKIDE, MEGA sjovt.

FullSizeRender-16 FullSizeRender-13

Denne træning, hvor jeg sveder, det gør ondt, min balance bliver testet, min fysik afprøvet og min vilje sat på spil….det er virkelig noget jeg godt kan lide. Og jeg lærer noget. Jeg troede måske at jeg vidste meget om vandring og bestigning af bjerge. Men det var så lige indtil jeg mødte vores guider. Nu holder jeg kæft og lytter. For de drenge ved hvad de snakker om. Og en ting er sikkert at det at bestige Mont Blanc er ikke en søndagstur. Det er alvorligt. Og drengene tager os ikke med op hvis de ikke synes at vi er klar. - Hvilket er helt i orden.

Men der er lige en lille ting; vejret….her er 30 grader, og der er 0 i 4000 meters højde. Kan det være at det er for varmt??

….Det viste sig så at det var for varmt. Så det blev i sidste ende Mont Blanc du Tacul vi besteg. Men jeg har stadig en aftale med Mont Blanc. Det skal bestiges!

FullSizeRender-14 FullSizeRender-15

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER