Jamen man kan da ikke rejse rundt i en autocamper med familien i efteråret?!?!

…. Var der en af mine venner der sagde. Men det skal jo prøves.

Normalt rimer efteråret på rejser for vores familie.

Når jeg siger autocamper, så har det for mig altid været i forbindelse med tanker om rødt sand, kænguruer, surfing og eventyr down under.

Jeg tror ikke jeg er den eneste med drømmen om at tage et par måneder fri med familien og rejse og leve tæt sammen og bare nyde nærheden, oplevelserne og eventyret.

Og det var også planen. Ellinor er i børnehave, Aksel er nu så stor at jeg ikke hysser…. Ja altså jeg hysser i hvert fald ikke så meget som jeg gjorde før….Jeg er nok ret utålelig. Men der sidder altså bare stadig noget frygt i mig efter vi mistede Karl, og det vil der altid gøre, men den tangent skal jeg ikke ud af i dette skriv.

… Og så er jeg på barsel, så nu var det perfekt at tage Thomas under armen og rejse afsted og udleve de eventyr som vi altid elsker at udleve.

Men så har hele jo verden fået en ny ven: Corona. Og det er jo en game changer. Big time. Og jeg tænker at vi nok ikke er den eneste familie som har fået rejser aflyst her i 2020.

Og hvad gør vi så? Vi har virkelig haft øråd herhjemme om hvad vi skulle gøre. Jeg skal ikke belemre jer med utrolig mange gåtures snakke om mulige og umulige rejseplaner. Men det korte af det lange er at vi nu skal ud på et nyt og ukendt eventyr. Et corona rigtigt eventyr.

Vi besluttede at tage på Autocamper-tur rundt i efterårs Danmark.

Så jeg tog fat i Per Neislein, som jeg kender tilbage fra min tid i Frihuset. Per satte os i kontakt med Camping-agenten. Og det er VIRKELIG godt at han gjorde det. For vi var jo total novicer på det her område. Jeg har ALDRIG kørt med autocamper før, eller været på camping. Så vi fik os et crash-course.


Og som Anna Kathinne sagde: kommer i glade hjem fra en autocampertur om efteråret, så vil i elske det om sommeren. For der er jo ingen tvivl om at 25 grader og høj solskin er lidt lettere at navigere i end blæst og regn.

Og det er jo også en udfordring at proppe 4 mennesker ind på 12 m2. Med alt fra bleer til mad og store sweatre, gummistøvler, termotøj, bamser, tegnesager og hvad der ellers hører til en børnefamilie's hverdag.

Men det skal altså ikke afholde mig for at kaste os ud i det her eventyr, og så må vi jo bare blive klogere under vejs. Hvis det går helt galt, så finder vi sommerhus eller et hotel og tager en pause! Det må være vores livline!

Så grunden til at vi tager afsted på et helt anderledes eventyr er i bund og grund Corona. Og jeg er nok typen som prøver at se muligheder i stedet for begrænsninger, så da vi ikke kunne komme til varmen. Så har jeg pakket (alt for meget) og så ser vi på smukke Danmar, 4 mennesker, kørende, og boende, i 12 m2.

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,

Lyder simpelthen som helt igennem fantastisk tur, med familien rundt i landet på den måde! 🥰

nouw.com/bylauradenis
FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram