Header

Søndag. Det er en dag jeg både hader og elsker.

Hader fordi; det er nedtælling til mandagen, weekenden rinder ud.

Elsker fordi; det er dagen hvor det på en eller anden måde bare er ok at gå og tulle, og IKKE have nogle planer.

Den sidstnævnte søndag havde jeg i planerne. Den sidste måned har været hektisk, og en dag hjemme, lød som sød musik i mine ører.

Først morgenmad/frokost. Jeg ristede lidt brød, smed et par æg og lidt chorizo på panden. Smurte brødet med sennep og mayo, sød fransk sennep, blandede parma og alm skinke. Syltede agurker, cornichoner, rucula, rødpeber, agurk, puttet godt ind imellem brødet. lidt blåskimmel ost og en kop kaffe, lidt vand. Dejlig start. (vandet og kaffen, ved siden af :-))

IMG_0175

Dyrehaven stod for tur derefter. En dejlig lang tur i "den danske sommer". - Jeg har altid elsket mit job som vejrvært. Men når man har en sommer/forår som denne, ved jeg hvilket spørgsmål mine tidligere kollegaer har fået en million gange inden for den sidste måned; Hvornår kommer sommeren???

Nå men den manglende sommer skulle ikke afholde mig fra at møde en gammel kending;

knippeporesvampen.

FullSizeRender-26

Jeg havde fakstisk glemt at svampen hed det, så jeg spurgte på FB og Rune var sød til at give svaret. Og så kom jeg i tanke om et interview jeg havde i Frihuset på TV2-FRI, for nogle år siden. Det var med Flemming Rune. En af Danmarks mest vidende mænd inden for natur. Han fortalte om "Knippeporesvampen". Ud over han fortalte, at det er en svamp der angriber ældre trær rødder, så var det et meget svært interview at lave. Men i det mindste kan jeg sætte flueben ved, at jeg på live tv har sagt: "knippeporesvamp" min 10 gange, og holdt masken nogenlunde.

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER