Header

 

image

Noget af det jeg har holdt meget af, i forhold til at indrette børneværelse, er at starte helt forfra og begynde og bygge et nyt værelse op fra bunden.

Hvordan skal det se ud? Hvad vil vi gerne have derinde? hvor praktisk skal det være? Man kommer jo ikke uden om at der er en del praktiske foranstaltniger man skal tage hensyn til i starten.

Der er blevet samlet og samlet, og flyttet rundt og sat op. Og hjørne for hjørne er der ved at komme styr på det lille rum, som både er praktisk og hyggeligt.

I starten troede jeg, at værelset skulle være neutralt. Ikke så kønsbestemt. Men jeg må indrømme at jeg er hoppet på pink/lysserød/pige/tøsevognen. Der sniger sig mere og mere lyserødt ind, og jeg er vild med det.

Det næste jeg skal finde er et lille fint lyserødt gardin til vinduet.... det kommer.

Jeg var ved at samle noget af det sidste, da der var en fødsel som meldte sig. Så derfor har jeg stadig mave på billederne. Men her er den stor samle serie. og et hjørne af værelset er færdigt:

Reol: FLEXA, HER

Sky-kroge: HAGELENS, HER

bluse: STYLEBUTLER, HER

 

[caption id="attachment_2253" align="alignnone" width="1500"]Det startede her.... Det startede her....[/caption]

[caption id="attachment_2254" align="alignnone" width="1125"]...og jeg fik heldigvis hjælp... ...og jeg fik heldigvis hjælp...[/caption]

[caption id="attachment_2262" align="alignnone" width="1125"]Så blev den færdig.... Så blev den færdig....[/caption]

 

[caption id="attachment_2298" align="alignnone" width="1500"]...og den er taget i brug..... ...og den er taget i brug.....[/caption]

 

[caption id="attachment_2327" align="alignnone" width="1125"]...og det færdige hjørne. meget piget :-) ...og det færdige hjørne. meget piget :-)[/caption]

 

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER