NAVNET PÅ VORES SKØNNE AUTOCAMPER BLEV:


Hun har efter hånden stået model til lidt af hvert. Og jeg synes hun har taget alle udfordringerne med oprejst pande.

Jeg tænker at det ikke nødvendigvis er let for en autocamper at blive indtaget af en familie på 4 , hvor af den ene er 7 måneder med hang til savl og den anden er en bulderbasse på 4 med han til at vælte ting og slæbe alverdens fund fra naturen med ind i bilens hjertekugle.

Og så tænker jeg at det må da også være noget af en udfordring at køre land og rige rundt her i det danske efterår.

Jeg gætter på, at hvis autocamperne har personalemøde, så sidder autocamper-chefen, og siger:

”Nå gut-inder (for jeg tænker at Autocamperne er nogle gæve damer) så skal vi lige have fordelt året. Altså det er jo Coronatid ,så der er run på sommeren og netop pga corona, så udvider vi sæsonen i år med efteråret også, for der er nogle tossede familier, som ikke kan komme udenlands, som har fået den ide at køre Danmark rundt, hvem melder sig (stilhed i laaaaang tid) …….Nå ingen på efteråret??

I vil alle gerne have den dejlige danske sommer, men ingen vil køre i oktober og november??

….Slet ingen??”

Hvis der er altså findes personalemæder for Autocampere J

Men vi var heldige, for til det møde, var der en modig autocamper, som dyttede højt nok og tog udfordringen op.

”Jeg skal nok tage den tossede familie, men hang til eventyr, savl og kriblekrable ting” det bliver hyggeligt. Jeg spørger Søren-grill om han vil med og så tager vi på tur”

Og sikke en tur. For vi har haft storm,- så hele bilen gyngede. Vi har haft skybrud, så voldsomt at det trommede så hårdt på taget at vi ikke kunne tale sammen. Jeg gik faktisk ud i regnen, bar for at tjekke om det var hagl.

Men intet har kunne stoppe vores tur. Og humøret er stadig højt og oplevelserne vælter ind. Og Danmark er FANTASTISK at køre rundt i, i autocamper, i efteråret. Og selvfølgelig har der også været sol, og tørvejr og alverdens fantastiske efterårsfarver.

Og så skal vores modige og trofaste autocamper jo have et navn! Jeg lod det være op til jer, om det skulle være Tulle eller Lady Gaga…det var Ellinors forslag, det sidste.

Og der var ingen tvivl, afstemningen på instagram sagde, med 68% ,blev det til ”Tulle”. Og Jeg synes at navnet passer fremragende. For vi har Tullet rundt i DK og hygget, oplevet og været på eventyr. Det har været så helt igennem skønt, og hun er altså en trofast dame, hende Tulle. Jeg håber faktisk at vi kommer til at være sammen med hende igen til foråret. Jeg må sige at det her med at være sammen med familien på denne måde og se landet er helt igennem skønt.

Det må være Tulle’s tur til at få nogle af de gode forårs/sommer ture nu. Hun har vist taget den sure tjans J


Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram