Header

[caption id="attachment_2449" align="alignnone" width="1125"]Skønne Anne-Marie. Skriver ned hvad jeg har af målsætning, så jeg ikke kan løbe fra det. Skønne Anne-Mari. Skriver ned hvad jeg har af målsætning, så jeg ikke kan løbe fra det.[/caption]

Der er ingen vej uden om.

Jeg har taget på mens jeg ventede Ellinor. Og nu hvor hun er over 2 mdr gl. Mangler jeg stadig at smide 10 kg.

Jeg ammer, og det hjælper på vægten, men det går ikke stærkt. Jeg er vist bare ikke én af de der heldige, som bliver suget helt tynd af deres baby. (Det tror jeg alle mødre håber på)

Så jeg må igang med at tæne, og arbejde på kosten.

Der er jo mange historier om, hvornår man må gå igang med at træne og hvordan. Så for at være på den sikre side og sørge for at der ikke er noget der går ud over kroppen og amningen(....altså ud over den normale muskel-smerte, som kommer når man går igang med at træne efter lang tid) har jeg allieret mig med Anne-mari fra STAYFIT.dk / Facebook

Under hendes kyndige og dygtige vejledning skal jeg nu tilbage i form OG tilbage i mit gamle tøj. Jeg har allerede, på Anne-Mari's opfordring, lagt en kjole frem som jeg kunne være i før, og som sad godt. Den vil jeg gerne kunne være i igen.

Anne-Mari kom hjem til mig i sidst uge, og så tog vi hul på bylden.

image

Vi snakkede målsætning og hvordan jeg træner, hvad der motivere mig ect. Og nu er vi så gået igang. Du kan følge det her på bloggen og hvordan jeg udvikler mig. - og jeg skal nok være ærlig.

Næste gang skal vi have taget mål.... Det er IKKE noget jeg glæder mig til. Men nu er jeg igang. Jeg er under dygtige Anne-Mari's vinge. Jeg glæder mig til at komme igang!!!

 

 

 

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER