Søvnløshed.....

 

Jeg kan ikke sove. Så nu sidder jeg her, en mørk nattetime og skriver. Får ordnet mails, lavet to-do-lister, lavet arbejde....nå ja,- og set serier.

Jeg har perioder med søvnløshed. Det har jeg haft i mange år. Det kommer i perioder. - Jeg har undersøgt om det har noget med fuldmåne af gøre. Men jeg er nu stadig vågen og om det er nymåne, fuldmåne, eller halvmåne, er lige meget,- Jeg er stadig vågen.

Jeg har også prøvet diverse natur medikamenter. Men intet virker. Jeg har nætterne.

Og det er fustrerende ikke at kunne sove. Tankemylderet begynder. Man er træt dagen efter. ect.

Men nu da det skal være sådan, har jeg faktisk lært at elske nætterne. Roen som omgiver dem. Det at kunne sidde uden at blive forstyrret af mails og telefoner. At kunne se ud på månen. Og det tankemylder, som ofte opstår for mig i søvnløsheden, får fri-leg. Hvilket ofte betyder at nogle kreative og anderledes vinkler opstår. Hvad end om det er arbejdsrelateret, eller om det er i personlig natur.

Der hviler en ro, en helt unik og smuk ro over nætterne. Og selvom jeg helst ville ligge i min seng og sove. Så er nætterne også en kærkommen timeout.

Sov godt!

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Synes godt om

Kommentarer

Rene Harding
,
Hej, om ikke nogen, kender jeg til søvnløshed. Jeg havde prøvet alt- indtil jeg opdagede Cicardin 200 mg pr. døgn, igennem min læge, et natur- produkt, som man kan tage helt uden bivirkninger. Om det virker prøv, ja man tror det er løgn.
ceciliehother
,
Tak Rene, det skal da prøves!! Kh Cecilie
Hedda
,
Kære Cecilie. Lyt til en total udbrændt socialrådgiver 😊 jeg kender alt til ikke at kunne sove og tankemylder! Efter 5 år lærte jeg hvor vigtig meditation er! Det fjerner tankemylder, sænker blodtrykket og pludselig falder man i søvn. Prøv det! Hvis du ikke kan finde ro ved meditation er du for stresset, men du kan lære det:-) de allerbedste ønsker til dig om en god nattesøvn fra Hedda
ceciliehother
,
Jeg har skam prøver det Hedda. Det er ok, jeg har sluttet fred med nætterne. Men jeg bliver mere bekymret for dig. Er du ok, du skriver udbrændt....? mange tanker fra Cecilie
FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER

Instagram