Header

[caption id="attachment_2523" align="alignnone" width="1500"]Så er vi igang. Anne-Mari træner udenfor, mens det stadig var godt vejr!! Så er vi igang. Anne-Mari træner udenfor, mens det stadig var godt vejr!![/caption]

Jeg er igang med projekt "smid de ekstra graviditetskilo". Se det tidligere indlæg HER.

Og nu skal vi til den knspt så sjove del. Anne-Mari fra Stayfit måler altid hendes klienter, hvis man har lyst, og tager billeder til før og efter dokumentation. Jeg vil gerne have den dokumentation, for så der er intet sted hvor man kan skjule sig.

Så det gjorde vi også ! (den 15/9)

Talje slankeste sted: 79 cm

Tajle tykkeste sted: 88 cm

Lår tykkeste sted: 63 cm

bagdel (breddeste sted9: 109,5

arm (midt på): 27,5 cm

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at jeg IKKE er bygget som en slank model str 34, med kilometer lange ben. Vi er jo alle bygget forskelligt, og det er vigtigt at man husker det. Med det mener jeg at vi kan ikke alle have samme målsætning. For man ville bare ende med at blive skuffet, idet man ikke nødvendigvis er bygget til at veje 20 kg. Jeg har altid haft en  "Sportskrop", så jeg ved at jeg aldrig bliver en størrelse 32/34. Men det prøver jeg heller ikke at komme ned i. Det ville heller ikke se pænt ud til mig. Jeg skal bare nå ned i min normale størrelse. Det er faktisk sjældent at jeg bruger min vægt, normalt er mit tøj den skala jeg bruger. Hvis jeg kan passe mit tøj, så er vægten ok.

(altså lige nu bruger jeg selvfølgelig vægten, men det er fordi jeg har et mål, og vægten motiverer mig)

Jeg jo helt ærlig med min i post-fødsels tilstand. Ingen fiflen med talene. Og det er IKKE de tal som jeg plejer at have.... Som man nok kan se på billedet. Det er jo ikke den krop jeg er vant til at have, men sådan ser jeg  jo ud efter jeg har født. Så nu er det bare at klø på, uden at gå for hårdt til værks, derfor er jeg SÅ glad for at have Anne- Mari ved min side!

 

XX Cecilie.

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER