Header

….. Er det dumt? Kunne man så lige så godt bare være blevet hjemme og sove i sin egen seng.

Tjo det kan godt være, men det gjorde jeg ikke!!

Det blev til 24 timers spa-ophold på Skodsborg Kurhotel. Og det var dejligt. Mit indre er opladet efter at have sovet længe for første gang i mere eller mindre et år.

Min krop er blevet ”udsat ”for damp-badsscrup, og Sauna-gus. Jeg er pludselig lidt i tvivl om min hud for første gang nogensinde er lige så blød som Ellinors….naaaa….det er alligevel nok lidt for optimitisk. Og så er der jo forkælelsen til ganen. Jeg er et madører og madelsker og for mig hæner god vin sammen med mad.

Så det blev også til en 5 retters menu,- eller det vil sige, det faktisk var en 10 retters menu. For inden vi overhovedet kom til de 5 retter, så fik vi en masse små appetisers som var så delikate og lækre.

Og så må jeg tage hatten af for Skodsbors somelier, som havde udvalgt PERFEKTE vine til menuen. Jeg synes altid at når man tager vin-menu er der en eller to vine, som falder igennem, fordi somelieren altid gerne lige vil prøve noget anderledes. Men ikke her. Det var en fornøjelse til ganen.

Det var 24 intense timer…. Men på mange måder føler jeg at jeg har været væk i 3 dage….måske fordi jeg kun brugte 10 min hver vej i transporttid???

PS. Hvis man vil gå all in, har de også en 7 retters menu + ala carte og resturanten har åbent tors – mandag. Mens spa, brasseri, cafe, træningscenter mv, har åbent alle ugens dage.


Praktisk info her. Hvis jeg ikke kunne finde mærkerne, er det noget som ligner:

Ilse Jacobsen, Kjole

Stine Goya, bluse

NOA NOA, cardigan

Billeder må ikke bruges uden tilladelse!

NB! Alle indlæg indeholder enten direkte reklame eller en form affiliate!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

FOLLOW ON INSTAGRAM @CECILIEHOTHER